Intervju Butterflying today

27 oktober 2015

Det börjar dra ihop sig för mässan nu, är ni taggade? Vi kommer att blogga lite oftare från och med nu. Här är intervju med ytterligare en deltagare i Business Bloggers blogghörna. Karin Wells på Butterflying today berättar om deras företag, bloggen och varför de är med på mässan.

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Vår passion är att fler kvinnor tar sin plats i världen och ges möjlighet att leva sina drömmar. Just vårt företag – butterflying today – finns för dig som vill förverkliga din dröm i ett företag . Vi tror på framtidens företag som arbetar utifrån tillit, nätverkande och samarbeten mer än konkurrens, kamp och ”ensam är stark”.

Varför bloggar du i ditt företag?
Jag bloggar för att jag älskar att skriva. Bloggen gör det också möjligt för mig att dela med mig av min kunskap och livserfarenhet, både inom företagande och livet som helhet. Min förhoppning är att jag kan göra skillnad för någon som står i vägskäl att starta företag, att expandera eller få till ett företagande som är mer hållbart.

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
Jag är nybörjare i bloggvärlden och jag vill bidra med den glädjen jag känner inför bloggandet men också förmedla att det är bara att sätta igång. Du vet inte om det är rätt förrän du vågar prova och det är som livet som helhet, kasta dig ut och ha tillit.