Intervju Butterflying today

27 oktober 2015

Det börjar dra ihop sig för mässan nu, är ni taggade? Vi kommer att blogga lite oftare från och med nu. Här är intervju med ytterligare en deltagare i Business Bloggers blogghörna. Karin Wells på Butterflying today berättar om deras företag, bloggen och varför de är med på mässan.

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Vår passion är att fler kvinnor tar sin plats i världen och ges möjlighet att leva sina drömmar. Just vårt företag – butterflying today – finns för dig som vill förverkliga din dröm i ett företag . Vi tror på framtidens företag som arbetar utifrån tillit, nätverkande och samarbeten mer än konkurrens, kamp och ”ensam är stark”.

Varför bloggar du i ditt företag?
Jag bloggar för att jag älskar att skriva. Bloggen gör det också möjligt för mig att dela med mig av min kunskap och livserfarenhet, både inom företagande och livet som helhet. Min förhoppning är att jag kan göra skillnad för någon som står i vägskäl att starta företag, att expandera eller få till ett företagande som är mer hållbart.

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
Jag är nybörjare i bloggvärlden och jag vill bidra med den glädjen jag känner inför bloggandet men också förmedla att det är bara att sätta igång. Du vet inte om det är rätt förrän du vågar prova och det är som livet som helhet, kasta dig ut och ha tillit.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022