Intervju med App-Linda

13 oktober 2015

Nu kör vi igång med lite intervjuer för de företag som kommer att delta i Business Bloggers blogghörna, det är alltså företagare som använder bloggen som en del i deras marknadsföring. Först ut är Linda Karlsson, även kallad "App-Linda".

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
"App-Linda", LiKaMedia, erbjuder appar till småföretagare. Jag kommer att visa hur en app kan öka omsättningen för den lilla företagaren genom att kommunicera direkt med kunden, kostnadsfritt.

Varför bloggar du i ditt företag?
För att nå ut till personen bakom företaget. För att visa att vi alla är av samma skrot och korn. Att dela med mig av mina egna erfarenheter som eventuellt kan hjälpa andra i liknande situation.

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
För att jag känner att bloggandet, som företagare, har gett mig så mkt redan i tidigt skede. Att få uppleva den nära kontakten med den potentiella kunden är häftigt. Jag hoppas kunna få dela med mig av effekten av mitt bloggande.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag