Intervju med App-Linda

13 oktober 2015

Nu kör vi igång med lite intervjuer för de företag som kommer att delta i Business Bloggers blogghörna, det är alltså företagare som använder bloggen som en del i deras marknadsföring. Först ut är Linda Karlsson, även kallad "App-Linda".

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
"App-Linda", LiKaMedia, erbjuder appar till småföretagare. Jag kommer att visa hur en app kan öka omsättningen för den lilla företagaren genom att kommunicera direkt med kunden, kostnadsfritt.

Varför bloggar du i ditt företag?
För att nå ut till personen bakom företaget. För att visa att vi alla är av samma skrot och korn. Att dela med mig av mina egna erfarenheter som eventuellt kan hjälpa andra i liknande situation.

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
För att jag känner att bloggandet, som företagare, har gett mig så mkt redan i tidigt skede. Att få uppleva den nära kontakten med den potentiella kunden är häftigt. Jag hoppas kunna få dela med mig av effekten av mitt bloggande.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022