Intervju med Björn Lundén Information

29 oktober 2015

Näst ut för intervju är Lars Sörling på Björn Lundén Information.

Varför ställer ni ut på mässan?
Mässan är en arena som ger oss ett unikt tillfälle att träffa många blivande företagare. Dessutom kommer många av våra befintliga kunder till vår monter.

Vad kommer ni att dela med er utav?
Kunskap, i form av våra populära företagsböcker, e-kurser och lättanvända bokförings- och faktureringsprogram. Naturligtvis till generösa mässpriser.

Förutom er monter, vad får man absolut inte missa dessa mässdagar?
Det stora utbudet av kostnadsfria seminarier. Så mycket samlad kunskap och inspiration. Men boka i tid, många seminarier blir snabbt fullbokade.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag