Intervju med bloggare Anne von Porat

2 november 2015

Storbloggaren Anne von Porat kommer att finnas med i Business Bloggers blogghörna under torsdagen och fredagen, hon tar också med 2 andra större bloggare som det finns möjlighet att mingla med. De kommer att dela med sig av bra tips för en framgångsrik blogg. Vi intervjuade Anne inför mässan.

Varför bloggar du?
Jag bloggar för att jag vill dela med mig av mina framgångsteorier. Jag vill kunna dela med mig till andra allt som jag har lärt mig på min väg till att bli en av Sveriges största entreprenörsbloggar. Jag blev inte stor på en dag utan jag blev större ju fler entreprenörer jag mötte och lärde mig något ur alla mina möten med olika samarbetspartners. Jag tar stor plats med min blogg därför har jag lärt mig att lyssna mer och tala mindre när jag möter människor i olika sammanhang. För varje lärdom och knep jag får till mig vill jag genast skriva ner i bloggen.

Det går åt energi att berätta för var och en som söker mina råd om hur de kan bli duktigare. Därför har jag samlat allt på bloggen så folk själva kan läsa om det som intresserar dem mest. Jag har även ett stor intresse för kungafamiljen och är frilansjournalist för tidningen rojalisten och får på det sättet möjligheten att engagera mig i det jobb som kungafamiljen gör som folk annars aldrig får tal del av. Som prins Daniel sa till mig så uppskattar han det arbete jag gör då jag belyser hur mycket jobb kungafamiljen lägger ner både via min blogg och tidningen rojalisten.

Vad har bloggen gett dig?
Bloggen har förutom massor av roliga event, lärdom om hur man växer som entreprenör har givit mig en trygg ekonomi som jag i dag lever gott på. Jag trodde aldrig det var möjligt att man kunde roa sig med sin största hobby och på det leva det liv man önskar ekonomiskt. Jag är den i Sverige som har lyckats värva flest människor till rojalistföreningen sedan starten av den tack vore bloggen. Jag kommer i kontakt med stora bolag och får en otrolig stor nätverk så att jag alltid vet vem jag ska vända mig till beroende på vad det är som intresserar mig just nu gällande business. Jag har fått en hav av kontakter och har en bra kontakta med alla.

I ett inlägg längre fram så kommer Anne dela med sig av sina bästa tips till företagare som vill blogga och marknadsföra sitt företag.