Intervju med Pia Anderson

20 oktober 2015

Näst ut för våra intervjuer med mässutställare är Pia Anderson, som jobbar med varumärkesbyggande.

Varför ställer ni ut på mässan?
Vi ställer ut för att möta alla inspirerande företagare och affärsidéer. Det ger oss massor av energi och vii vill dela med oss av vår erfarenhet i att bygga och stärka varumärket.

Vad kommer ni att dela med er utav?
Hur du bygger varumärket från grunden, inifrån dig själv och det som är sant, samt utifrån det som är köpbart på marknaden. Vi delar med oss av tips och råd från modellen 5Vtill5P, affärsplanen som bygger varumärket. Du får svar på hur du kan hitta eller stärka ditt unika säljande budskap, så du står stadigt i presentationen av dig själv och blir vald före alla andra. Vi tjuvstartar redan nu genom att ge dig en riktigt bra hisspitchmall som hjälper dig att lägga grunden till din företagspresentation. Gå in på www.5vtill5p.se/hisspitch

Förutom er monter, vad får man absolut inte missa dessa mässdagar?
Missa inte föreläsningen ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig”. Den kommer att gå varje morgon. Se föreläsningen som en kick-off för ditt företags varumärke. Om du vill kan du sedan följa upp föreläsningen med webbkurser eller bok som du kan köpa till mässpris under dagarna.
Håll utkik på egetforetag.se för att boka en plats till föreläsningen. Passa även på att köpa webbkurser och bok till mässpris.

Ps. Få tips och inspiration på www.piaanderson.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022