Intervju med Pia Anderson

20 oktober 2015

Näst ut för våra intervjuer med mässutställare är Pia Anderson, som jobbar med varumärkesbyggande.

Varför ställer ni ut på mässan?
Vi ställer ut för att möta alla inspirerande företagare och affärsidéer. Det ger oss massor av energi och vii vill dela med oss av vår erfarenhet i att bygga och stärka varumärket.

Vad kommer ni att dela med er utav?
Hur du bygger varumärket från grunden, inifrån dig själv och det som är sant, samt utifrån det som är köpbart på marknaden. Vi delar med oss av tips och råd från modellen 5Vtill5P, affärsplanen som bygger varumärket. Du får svar på hur du kan hitta eller stärka ditt unika säljande budskap, så du står stadigt i presentationen av dig själv och blir vald före alla andra. Vi tjuvstartar redan nu genom att ge dig en riktigt bra hisspitchmall som hjälper dig att lägga grunden till din företagspresentation. Gå in på www.5vtill5p.se/hisspitch

Förutom er monter, vad får man absolut inte missa dessa mässdagar?
Missa inte föreläsningen ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig”. Den kommer att gå varje morgon. Se föreläsningen som en kick-off för ditt företags varumärke. Om du vill kan du sedan följa upp föreläsningen med webbkurser eller bok som du kan köpa till mässpris under dagarna.
Håll utkik på egetforetag.se för att boka en plats till föreläsningen. Passa även på att köpa webbkurser och bok till mässpris.

Ps. Få tips och inspiration på www.piaanderson.se