Intervju med SEB

6 oktober 2015

Nu blir det en intervju med Beatrice Rosenqvist på SEB som ställer ut på mässan.

Varför ställer ni ut på mässan?
Vi vill visa att vi brinner för företagande och entreprenörskap och att vi hjälper företag från start till mål. Vi är stolta över att vi hjälper hela företagaren – genom lösningar för företaget, företagaren och anställda.

Vad kommer ni att dela med er utav?
Vi kommer att ha rådgivare på plats för att svara på besökarnas frågor direkt i våra rådgivningsbås. Alla frågor är välkomna, oavsett om de gäller ett etablerat eller ett nystartat företag. Om besökaren vill diskutera vidare så bokar vi ett fullskaligt rådgivningsmöte – antingen över telefon eller på något av våra kontor.

Förutom er monter, vad får man absolut inte missa dessa mässdagar?
Missa inte ALMI företagspartner. De kan ofta hjälpa till att finansiera nystartade företag i de fall då banken inte har möjlighet. Passa också på att prata med Nyföretagarcentrum, som anordnar mässan. De kan hjälpa dig att vässa din företagsidé, skriva en affärsplan, skapa en budget och se till att du får den bästa möjliga starten för ditt företag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag