Intervju med SEB

6 oktober 2015

Nu blir det en intervju med Beatrice Rosenqvist på SEB som ställer ut på mässan.

Varför ställer ni ut på mässan?
Vi vill visa att vi brinner för företagande och entreprenörskap och att vi hjälper företag från start till mål. Vi är stolta över att vi hjälper hela företagaren – genom lösningar för företaget, företagaren och anställda.

Vad kommer ni att dela med er utav?
Vi kommer att ha rådgivare på plats för att svara på besökarnas frågor direkt i våra rådgivningsbås. Alla frågor är välkomna, oavsett om de gäller ett etablerat eller ett nystartat företag. Om besökaren vill diskutera vidare så bokar vi ett fullskaligt rådgivningsmöte – antingen över telefon eller på något av våra kontor.

Förutom er monter, vad får man absolut inte missa dessa mässdagar?
Missa inte ALMI företagspartner. De kan ofta hjälpa till att finansiera nystartade företag i de fall då banken inte har möjlighet. Passa också på att prata med Nyföretagarcentrum, som anordnar mässan. De kan hjälpa dig att vässa din företagsidé, skriva en affärsplan, skapa en budget och se till att du får den bästa möjliga starten för ditt företag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022