Intervju med WorkITSimple

30 oktober 2015

Lotta Carlberg på WorkITSimple är en av de som ställer ut i blogghörnan, vi ville så klart kolla med Lotta vad hon kan göra för besökarna och varför hon är med i våran hörna.

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Jag hjälper soloföretagare som idag säljer tjänster via internet att skapa digitala produktpaket av sin expertis som de kan sälja 24/7 via tex sin hemsida. Genom att ha produktpaket i form av e-böcker video filmer mm så kan de spara tid och tjäna pengar under hela dygnet. Det jag kommer att visa och prata om på mässan är hur du kan paketera din egna kunskap och sälja det via internet på ett enkelt sätt.

Varför bloggar du i ditt företag?
Jag videobloggar för att det är ett enkelt sätt att nå både de som tittar på YouTube och de som följer mig i social media. Många vill se personen bakom företaget. Via videoblogg når jag de som har svårt att bara läsa en text samt de som vill få allt i skrift. Jag lägger även upp mina videobloggar på min hemsida. Genom det så når jag flera i olika social media kanaler.

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
Jag kommer att bidra med min expertis då det gäller marknadsföring på internet och hur du kan starta en videoblogg redan idag via YouTube.