Intervju med WorkITSimple

30 oktober 2015

Lotta Carlberg på WorkITSimple är en av de som ställer ut i blogghörnan, vi ville så klart kolla med Lotta vad hon kan göra för besökarna och varför hon är med i våran hörna.

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Jag hjälper soloföretagare som idag säljer tjänster via internet att skapa digitala produktpaket av sin expertis som de kan sälja 24/7 via tex sin hemsida. Genom att ha produktpaket i form av e-böcker video filmer mm så kan de spara tid och tjäna pengar under hela dygnet. Det jag kommer att visa och prata om på mässan är hur du kan paketera din egna kunskap och sälja det via internet på ett enkelt sätt.

Varför bloggar du i ditt företag?
Jag videobloggar för att det är ett enkelt sätt att nå både de som tittar på YouTube och de som följer mig i social media. Många vill se personen bakom företaget. Via videoblogg når jag de som har svårt att bara läsa en text samt de som vill få allt i skrift. Jag lägger även upp mina videobloggar på min hemsida. Genom det så når jag flera i olika social media kanaler.

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
Jag kommer att bidra med min expertis då det gäller marknadsföring på internet och hur du kan starta en videoblogg redan idag via YouTube.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022