Intervju med Zervant

4 november 2015

Imorgon kör mässan igång, är du taggad? Här kommer ytterligare en intervju med en av utställarna i blogghörnan, nämligen Jennifer Sandström på Zervant. De finns med oss i hörnan under fredag.

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Vi erbjuder ett program för fakturering och bokföring som är speciellt utformat för enskild firma. Vi vill underlätta det administrativa och ekonomiska arbete (som ofta upplevs som krångligt och tidskrävande) för egenföretagare. På mässan kommer vi inte bara visa upp vår webbtjänst på en laptop utan vi kommer också ha med oss och dela ut en annan hemlig, fysisk sak till alla som är intresserade av Zervant!

Varför bloggar du i ditt företag?
För att skapa mervärde för redan existerande Zervant-användare men också för att attrahera nya. I bloggen delar vi med oss av användbara och aktuella tips inom företagande, fakturering och bokföring. Vårt mål är alltid att underlätta arbetet för entreprenörer och småföretagare och det gör vi även genom vår blogg!

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
Med 5 års företagsbloggande i bagaget som genererat i bra resultat både i trafik och konverteringar vill vi dela vår story med alla andra företagsbloggare i blogghörnan! Förhoppningsvis kan vi bidra med inspiration och lite SEO-skills. Men en blir aldrig fullärd - så vi ser mycket fram emot att ta del av andra bloggares erfarenheter och kunskap!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022