Intervju med Zervant

4 november 2015

Imorgon kör mässan igång, är du taggad? Här kommer ytterligare en intervju med en av utställarna i blogghörnan, nämligen Jennifer Sandström på Zervant. De finns med oss i hörnan under fredag.

Vad gör ditt företag och vad kommer du visa på mässan?
Vi erbjuder ett program för fakturering och bokföring som är speciellt utformat för enskild firma. Vi vill underlätta det administrativa och ekonomiska arbete (som ofta upplevs som krångligt och tidskrävande) för egenföretagare. På mässan kommer vi inte bara visa upp vår webbtjänst på en laptop utan vi kommer också ha med oss och dela ut en annan hemlig, fysisk sak till alla som är intresserade av Zervant!

Varför bloggar du i ditt företag?
För att skapa mervärde för redan existerande Zervant-användare men också för att attrahera nya. I bloggen delar vi med oss av användbara och aktuella tips inom företagande, fakturering och bokföring. Vårt mål är alltid att underlätta arbetet för entreprenörer och småföretagare och det gör vi även genom vår blogg!

Varför kommer du att delta i blogghörnan och vad kommer du bidra med där?
Med 5 års företagsbloggande i bagaget som genererat i bra resultat både i trafik och konverteringar vill vi dela vår story med alla andra företagsbloggare i blogghörnan! Förhoppningsvis kan vi bidra med inspiration och lite SEO-skills. Men en blir aldrig fullärd - så vi ser mycket fram emot att ta del av andra bloggares erfarenheter och kunskap!