Kan jag, kan du, kan vem som helst

Mats Evergren
1 november 2017

Per Holknekt, multientreprenören kommer till mässan Eget Företag lördagen 11 november. Du kan lyssna på hans föreläsning "Kan jag, kan du, kan vem som helst" som arrangeras kl 12.15 i samarbete med Unionen Egenföretagare.
Per är nominerad till "årets manliga talare 2017" och är en av Sveriges mest bokade och uppskattade föreläsare med ett snitt betyg på 4,9 av 5,0. Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. 
Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Till seminariebokningen!
Arrangör: Unionen Egenföretagare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag