Skaffa din fribiljett!

15 september 2015

Du missar väl inte att skaffa din fribiljett? egetforetag.se/fribiljett

Det finns många anledningar till att man bör besöka denna mässa om du funderat på att starta företag, om du nyligen startat eller om du hållit på ett tag men ändå vill mingla med glada människor.

Du har möjlighet att:

- Träffa olika framgångsrika företag som kan dela med sig av den kunskap som du behöver
- Ta del av inspirerande historier från framgångsrika personer
- Ställa alla de frågor som du har och få hjälp med dessa
- Få en massa ny och bra kunskap med alla föreläsningar 
- Skaffa mängder av bra kontakter, något som vi alla vet är A och O i företagande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag