Sophia Sundberg - kommunikationsexpert

7 april 2016

 

"Kontakter är bland det viktigaste som finns i affärslivet eftersom affärer sker mellan individer."

- Sophia Sundberg

 

Sophia Sundberg - kommunikationsexpert

Vi har tänkt att lyfta fram ett gäng grymma entreprenörer i den här bloggen framöver.

Först ut är Sophia Sundberg från Ypsilon. Sophia föreläser och utbildar i Affärsnätverkande, Mingelteknik och affärsnyttan med sociala medier. Hon lär oss hur affärsnätverkande blir ett verktyg till ökad försäljning samtidigt som det leder dig till fler affärsmöjligheter. 

Sophia är även författare och har skrivit böckerna Twitterboken - Smarta tips från första kvittret till att flyga fritt och Nätverka bör man - men hur gör man?

Vi har läst båda böckerna och rekommenderar dem starkt!

/ Anna & Martina - Business Bloggers

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag