Vad vill du veta?

21 juli 2015

Förutom vår blogghörna på mässan så kommer vi också att ha föreläsningar.  Vi kommer att ha en sektion varje mässdag. Vad skulle du vilja lära dig om företagsbloggande?

Här är några idéer som vi har:

- Varför ska man ha en företagsblogg?
- Hur kommer man igång att blogga?
- Vad ska man blogga om?
- Hur får man bloggläsare?
- Kan man tjäna pengar på sin blogg?
- Verkliga historier från företag som använder blogg i deras marknadsföring

Hör gärna av dig till oss om vad du tycker!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag