WordPress

23 juli 2015

När man säger "blogga" så drar de flesta tankarna till unga tjejer med populära modebloggar.

Att blogga som företagare är något helt annatEn framgångsrik hemsida behöver uppdateras med jämna mellanrum. För att snabbt och smidigt kunna uppdatera din hemsida med nytt material, är bloggverktyget perfekt! Du kan exempelvis skapa artiklar, uppdatera nyheter eller skapa inlägg med aktuell information som rör ditt företag. Du kan döpa menyfliken till något annat än just "blogg", något som passar just din hemsida och ditt företags behov.

Bloggportaler är till för bloggande privatpersoner, och passar inte ett företag. Det är mycket bättre att integrera bloggen i din hemsida.

WordPress är ett stabilt, enkelt och bra CMS (content management system) som vi föredrar att arbeta med. Är din hemsida idag redan byggd med WordPress så tar det endast ett par minuter att skapa en dynamisk del av hemsidan. Har du inte redan en WordPress-sajt, och inga planer på att skaffa så finns det fler sätt att gå till väga. På de flesta webbhotell kan du installera WordPress på din domän som en one-click installation via kontrollpanelen. Lägg då WordPress installaionen i en underkatalog på din nuvarande domän.

För att bloggdelen ska passa ihop med din hemsida i övrigt kan du kika efter ett färdigt WordPress-tema som matchar din hemsidas layout. Ifall du inte hittar ett tema som passar, kontakta din webbleverantör för de designändringar din blogg behöver för enhetlig layout.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022