Här loggar du in till mässan Eget Företag >>>

Välkomna! Eventeamet på Eget Företag

Som besökare får du ut precis lika mycket, om inte mer på en virtuell mässa jämfört med en fysisk mässa. Du kan besöka mässan och prata med utställarna när det passar dig, vi har öppet kvällstid och seminarierna finns tillgängliga tre veckor efter mässan.

Mässan Eget Företag med föreläsningar DIGITALT 


ANMÄLAN HÄR GRATIS
Eget Företag 25 januari 2024, kl. 17.00-20.00
Eget Företag 26 januari 2024, kl. 08.00-10.00 

 

Välkommen att besöka den digitala mässan Eget företag

På mässan har du chans att ställa frågor till experter inom exempelvis företagande och ekonomi samt delta på spännande och matnyttiga seminarier hemifrån eller från kontoret. Ett tidseffektivt och hållbart alternativ till en traditionell mässa.

Besök mässan

Missa inte chansen att utveckla dina företagardrömmar


Utställare på Eget Företag

Under mässan kan du bland annat träffa representanter från olika bokföringsföretag. Prata försäkringar, telefoni och hemsida och ska du starta e-handel finns experter inom området på mässan.

Utställarlista

Boka din fribiljett här!

Genom att boka en fribiljett får du tillgång till mässans hela utbud - chatta och boka möten med alla utställare och ta del av alla seminarier, som du sedan har tillgång till 30 dagar efter att mässan har avslutats.

Fribiljett

Välkommen till Eget Företag STHLM 2024

- den ultimata mötesplatsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå! Vi är glada att kunna presentera vårt event i samarbete med The Park Södra, Stockholm!

Datum ej bestämt

Vill du börja förbereda inför din företagsstart redan nu – läs våra 69 tips till dig som vill starta och driva eget företag!

läs mer

Maxa ditt mässbesök

Genom att vara väl förberedd kommer du få ut mer av mässan Eget Företag. Vilka frågor är de viktigaste för dig, vilka experter behöver du prata med och vilka seminarier bör du besöka för att komma vidare i din företagsresa. 
Vi har tagit listat de bästa tipsen till dig som ska besöka mässan!

Läs mer

Vill du besöka mässan med en skolklass eller ett helt företag är du varmt välkommen att anmäla er här!

Gruppbesök

Senaste programmet från LIVE-studion om att starta och driva företag