Kort information om våra aktiviteter och produkter

NyföretagarCentrum Sverige arrangerar, tillsammans med flera partners, årligen återkommande och välbesökta event för ett hållbart nyföretagande: 

– Bazaren Starta Eget - Jobb - Utbildning äger rum i Stockholm varje år. Vi täcker upp Starta Eget-avdelningen en mötesplats där företag, organisationer och myndigheter finns på plats för att besvara alla frågor om hur man gör för att starta företag framgångsrikt. Korta föreläsningar erbjuds också.

– Kunskapsdagar i att starta, driva och utveckla eget företag arrangeras årligen på mässan Eget Företag. I år planeras 100 föreläsningar. Senast deltog över 5 000 personer på föreläsningarna.

– Nyföretagarveckan Vecka17 är full av lokala aktiviteter och vi arrangerar en bussturné runt i Sverige i april då det bjuds till Café Starta & Driva Eget, mm. Dessutom arrangeras det utlottning av böcker, bokföringsprogram mm. 

– På Facebook har vi flera sidor som du kan gilla och följa oss på. Vi ger tips, erbjudande, berättar om nyheter och aktiviteter som är på gång. Två stora grupper är Eget Företag  och NyföretagarCentrum. Välkommen!

– Mässan Eget Företag hålls i oktober/november på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är landet största möteplats för nya och små företag. Ca 6.000 besökare kommer varje år till Eget Företag för att hitta affärskoncept, hjälpmedel och verktyg som förenklar vardagen som företagare. Här byggs nya nätverk och affärsrelationer. 

– Starta Eget-kit delas ut under Nyföretagarveckan, Vecka17. Det innehåller guider och vägledning, senaste numret av tidningen Allt om Eget Företag, erbjudande och tips på smarta tjänster.

– Nyhetsbrev Allt om Eget Företag bjuder på inspiration, vägledning och goda råd - allt i ett! Kommer ut med minst 10 nummer om året. I nyhetsbrevet finns spännande artiklar om företagare, massor av tips om hur du startar och utvecklar ditt företag och dessutom checklistor, tips och annat matnyttigt. 

Projektledning & information

Mats Evergren och Josefin Hildinge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag