Bo plats på Eget Företags jubileumsmässa

Eget Företag besöks av 1000-tals människor som vill starta eller driver företag. 10-11 mars, 2023 kommer vi fira att Eget Företag fyller 20 år och arrangera jubileumsmässa. Som utställare erbjuds flera valmöjligheter – att ställa ut och deltaga i mässan.

Intresseanmälan

Eget Företag i siffror – Stockholmsmässan


Antal mässor

19

Besökare per dag

1775

Deltagare snitt på seminarierna

72

Vill starta företag

50

%

Driver bolag

37

%


Flera fördelar med en virtuell mässa

Att ställa ut på en virtuell mässa är både tids- och kostnadseffektivt samt ett hållbart alternativ till en fysisk mässa. Här får ni en unik möjlighet att träffa potentiella kunder som letar efter era tjänster och produkter.

Läs mer

Flera paket att välja mellan

Bland våra utställare finns allt från mindre nystartade företag till stora organisationer. Vi tagit fram olika monterpaket för att alla ska kunna hitta ett passande alternativ. Läs mer om vad vi har att erbjuda.

Monterpriser

Boka plats som utställare!

Boka

Bygga monter

Att bygga en digital monter till Eget företag är enkelt och vi finns där för att hjälpa till. 

Läs mer

Så går det till

Inför mässan har du möjlighet att boka en demo där vi ger tips och visar hur det går till. 

Boka demo

Utbildning 

Innan mässan bjuder vi in till en utbildning i hur mässplattformen fungerar. 

Boka utbildning

Välkommen på uppföljningsmöte för utställare där vi går igenom hur mässan fungerar, utbyter erfarenhet och pratar om kommande mässor.

Boka

Några röster från våra utställare

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea