Eget Företags kostnadseffektiva digitala mässor under 2023/24

Eget Företag besöks av varje år av 1000-tals människor som vill starta eller driver företag. Utställare och partners erbjuds flera nya möjligheter under 2023 och precis som tidigare kan ni träffa besökare i er virtuella monter, presentera erbjudanden, och erbjuda era tjänster och produkter till små-och nystartade företagare.

Datum och öppettider
TEMA: Bokföring, ekonomi och smarta verktyg
12-13 oktober
kl. 18-21 och kl. 8-10
TEMA: Stora Starta Eget-kvällen
23 november
kl. 18-21
TEMA: 
25-26 januari 2024, kl. 18-21 och kl. 8-10

Intresseanmälan

Eget Företag i siffror – Digitalt


Antal mässor

5

Antal unika besökare

9884

Deltagare på seminarierna

34800

Vill starta företag / veta mer

58

%

Driver bolag

41

%


Flera fördelar med en virtuell mässa

Att ställa ut på en virtuell mässa är både tids- och kostnadseffektivt samt ett hållbart alternativ till en fysisk mässa. Här får ni en unik möjlighet att träffa potentiella kunder från hela landet som letar efter era tjänster och produkter.

Läs mer

Flera paket att välja mellan

Bland våra utställare finns allt från mindre företag, myndigheter till stora organisationer. Vi tagit fram olika paket för att alla ska kunna hitta ett passande alternativ. Läs mer om vad vi har att erbjuda.

Våra monterpaket

Boka plats som utställare!

Boka

Bygga monter

Att bygga en digital monter till Eget företag är enkelt och vi finns där för att hjälpa till. 

Läs mer

Så går det till

Inför mässan har du möjlighet att boka en demo där vi ger tips och visar hur det går till. 

Boka demo

Utbildning 

Vi bjuder bjuder in till en kort utbildning i hur mässplattformen och verktygen fungerar. 

Boka utbildning

Välkommen på uppföljningsmöte för utställare där vi går igenom hur mässan fungerar, utbyter erfarenhet och pratar om kommande mässor.

Boka

Några röster från våra utställare

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea