Livestudion Eget Företag | Med publik 

Årets nyhet är att nu kan ni boka in livestudion Eget Företag med publik - innan och under mässan Eget Företag.

 

Livestudion Eget Företag –  Skräddarsy ditt event tillsammans med oss, vi kan erbjuda senaste tekniken och med upptill 6 personer framför kameran, det finns plats för 80 inbjudna gäster.
Här erbjuds ni möjligheten att tillsammans med oss bjuda in deltagare både fysiskt och digitalt. Med stora skärmar, grafiska lösningar, scen och publikmikrofon gör vi det enkelt för deltagarna att lyssna, se och aktivt delta i eventet.

Eventet livesänds i den digitala mässan Eget Företag som når ut i hela landet. Vid inspelning vid ett tidigare datum innan mässan, finns det möjlighet att lägga in seminarierna i mässprogrammet som "inspelat". Seminarierna i digitala mässan lockar många deltagare, med andra ord en stor uppsida att nå ut till många fler.

 

Studio premium

Studio LIVE med eller utan publik

Block 1
Seminarie 1 09.15-09.45
Seminarie 2 10.00-10.30

Block 2
Seminarie 3 10.45-11.15
Seminarie 4 11.30-12.00
Avslutning

Studio mellan

Studio LIVE med eller utan publik

Block 1
Seminarie 1 13.15-13.45
Seminarie 2 14.00-14.30

Block 2
Seminarie 3 14.45-15.15
Seminarie 4 15.30-16.00
Avslutning

 

Studio bas

Studio LIVE 

Det kommer mer information.

 

Programledare, moderatorer och föreläsare

Caxton Njuki

Föreläsare inom entreprenörskap

Året mentor 2021 och erfaren föreläsare och moderator.

Jörgen Bengtsson

Moderator inom seniort nyföretagande

Jörgen Bengtson är en erfaren samtalsledare, moderator och ordförande med lång erfarenhet inom NyföretagarCentrum, företagsamhet och entreprenörskap.

Maria Berghäll

Föreläsare om ungt entreprenörskap

Maria Berghäll är en van moderator och programledare på entreprenörskapsforum digitala som fysiska. Hennes mest bokade ämnen är innovation, startup, immaterialrätt, entreprenörskap, unga företagare och kvinnliga företagsledare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022