Välkommen till den digitala mässan Eget Företag om att starta och driva företag!

Vi hoppas att du kommer få tips och inspiration som hjälper dig att lyckas i din företagsresa.

Vi uppmanar dig att ställa frågor, delta i frågestunder och dra nytta av all kunskap som finns tillgänglig på mässan. Att starta och driva ett företag kan vara utmanande, men det kan också vara en av de mest givande sakerna du någonsin gör. Vi hoppas att den här mässan kommer att hjälpa dig att påbörja eller ta ditt företagande till nästa nivå. Tack för att du deltar i den digitala mässan om att starta och driva företag. Vi önskar dig all framgång i din företagsresa!

Vi öppnar inloggningen
onsdagen 26 april kl 17.45. Går ej att logga in nu.

BESÖK MÄSSAN HÄR

Bokföring – viktigt och roligt

Som nystartad företagare är det lätt att gruva sig för det här med bokföringen, men visste du att bokföring är både viktigt och roligt! I det här webbinariet förklarar bokföringsexpert Peter Larsson varför företaget behöver bokföra.

INNEHÅLL:

Inledning - allmänt om bokföring
Varför är bokföring viktigt?
Varför är bokföring roligt?
Sju tips till dig som ska bokföra
Avslutning

Enskild firma eller aktiebolag?

Detta webbinarium sänds i samband med digitala mässan Eget företag och handlar om man ska välja aktiebolag eller enskild firma när man startar eget företag. Kursledare är Peter Larsson, företagsexpert på Björn Lundén AB.

Starta & driva aktiebolag

Detta webbinarium sänds i samband med digitala mässan Eget företag och handlar om hur man startar och driver ett aktiebolag. Kursledare är Peter Larsson, företagsexpert på Björn Lundén AB.

Starta & driva enskild firma

Detta webbinarium sänds i samband med digitala mässan Eget företag och handlar om hur man startar och driver en enskild firma. Kursledare är Peter Larsson, företagsexpert på Björn Lundén AB.

Tips till företagare

Detta webbinarium sänds i samband med digitala mässan Eget företag och ger tips till företagare. Kursledare är Peter Larsson, företagsexpert på Björn Lundén AB.

Starta eget - 5 tips till en snabbare start!

Webbinariet du verkligen kommer att ha konkret nytta av! Våra allra bästa tips till dig som vill ta klivet närmre företagarlivet.  
Boo Gunnarson. företagsexpert Visma Spcs

Att försäkra sitt företag – varför är det så viktigt?

Träffa Maja, en av våra företagskunder som berättar om sitt företag (Care to translate). Om drivkrafterna och utmaningarna att driva företag och hur grundarna tänkte runt försäkring när företaget var nystartat. Du får också träffa två av Svedeas medarbetare som från sina  perspektiv berättar varför du som företagare bör ha en branschanpassad försäkring från dag 1.

LIVE Fråga säljcoachen! Torsdag 27 april kl 9.45

Få pepp och boost! Ta chansen, diskutera försäljningstips, bolla tankar och erfarenheter med Johan Dahl, erfaren och efterfrågad säljcoach.

LIVE Frågestund om företagsformer – vilken företagsform är bäst? Onsdag och torsdag

Thomas Norrman, mångårig företagsexpert på Björn Lundén, svarar på dina frågor om företagsformer. Vad är för- och nackdelarna med de olika företagsformerna, är eget aktiebolag bättre att starta än en enskild firma, osv. Välkomna på frågestund!

 

DET GÅR FLER FÖRELÄSNINGAR OCH FRÅGESTUNDER.

Alla som är registrerade i mässan har tillgång till föreläsningar och erbjudanden till 15 maj.