Virtual fair – EGET FÖRETAG, här finns allt för företaget.

 
Boka plats till nästa mässa!

Kommande
26–28 oktober
10-11 mars 2023

bli utställare >>>

Eget Företag i siffror – Digitalt


Antal mässor

4

Antal unika besökare

8150

Deltagare på seminarierna

29200

Vill starta företag

50

%

Driver bolag

46

%

Sveriges ledande eventplattform för att starta och driva företag 

Eget Företag startade 2001 på Stockholmsmässan och samlar varje år 1000-tals besökare. Här får du få hjälp, inspiration och vägledning och många kommer också för att hitta hjälpmedel och smarta tjänster/produkter som gör företagarlivet enklare.

Här finns de viktiga kontakterna och nätverken
I mässan hittar du många viktiga myndigheter, företag och organisationer som kan vara bra att ha kontakt med. Här finns också stort utbud av företag som erbjuder smarta verktyg som gör företagarlivet roligare och enklare. Ett 50-tal seminarier arrangeras och du som besöker mässan har tillgång till dessa under en hel vecka efter mässan har stängt.

 

 

 

"Superbra mässa med föreläsningar som jag inte trodde att det skulle vara" Rekommenderar att besöka Eget Företag.

Några av montrarna från den senaste digitala mässan

Eget Företag Live

Experter och rådgivare ger sina bästa tips och råd under mässan.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra utställare