Företagsblogga

Tre bra anledningar

Tre bra anledningar till varför du ska blogga i ditt företag!

1. Bloggande är väldigt bra för SEO (sökordsoptimering), du kan skriva många och intressanta artiklar med värdefulla nyckelord. Det kan få dig högre upp hos Google! Skriver du riktigt bra inlägg så att andra personer gillar dem så kanske de länkar till dem och inlänkar är väldigt bra för just SEO.

2. Du visar din expertis. Du har möjlighet att dela med dig av din kunskap och erfarenheter med en massa bra tips, intressant fakta och annat kul. Detta gör att potentiella kunder blir intresserade av dig och med stor sannolikhet kommer att anlita dina tjänster eller köpa dina produkter.

3. Besökarna ser att det händer saker i ditt företag, med kontinuerligt uppdateringar så håller du liv i intresset för ditt företag. Folk minns dig/ditt företag och kommer förmodligen besöka din sida för att läsa din blogg igen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag